Усі інсайти
Поділитися
Усі інсайти
Для тебе

Відправляйте посилки в Польщу з України. Вартість доставки становить від 250 грн.


Доставка по Польщі за адресою або в поштомати мережі InPost

 

Тепер клієнти Nova Global можуть відправляти посилки з будь-якого відділення Нової пошти  в Україні у будь-який поштомат мережі InPost* Польщі або ж адресною доставкою прямо в руки отримувачу! Вартість доставки становить від 250 грн. 

 

Більше того, разом з InPost Нова Глобал реалізували АРІ інтеграцію. Для вас — онлайн-трекінг посилки за кордоном та в Україні. Слідкуйте за рухом вашого замовлення, коли забажаєте!

 

Ламаємо бар’єри всюди, де можливо! Робимо доставку посилок в Польщу доступнішою, легшою та зручнішою. Тепер ви ще ближче до ваших родичів і знайомих, які проживають в Польщі або перебувають там тимчасово.

 

Ми рухаємося далі, незважаючи на усі труднощі. Віра у краще і підтримка людей – флагмани розвитку та досягнення наших цілей. 

 

*InPost — польська логістична компанія, заснована у 2006 році Рафалом Бжоска. Вже у 2009 році компанія представила автомати самообслуговування для прийому та відправлення посилок, у 2016 році – послуги доставки від дверей до дверей, а з 2021 року стала передовою компанією з послуг доставки в Європі. InPost надає кур’єрські послуги та послуги доставки посилок через поштомати, яких у Польщі понад 20 000. Компанія реалізує Стратегію сталого розвитку у своїй діяльності. InPost активно використовує новітні технології, аби стати екологічним автоматизованим логістичним рішенням. Компанія підтримує екологічні ініціативи, як-от InPost Green City, Science Based Targets (SBTi). InPost прагне глобально зменшити викиди СО2 у світі та бореться зі змінами клімату. Один із інструментів — калькулятор викидів вуглецю InPost2.