Усі інсайти
Поділитися
Усі інсайти
Для бізнесу

UPS - найбільша компанія з доставки посилок у світі

 

Поговоримо про наших логістичних партнерів.

 

UPS - найбільша компанія з доставки посилок у світі, що володіє автопарком з понад 125 000 автомобілів і більш ніж 500 літаків. Компанія пропонує вантажні перевезення, логістику та управління ланцюгами поставок, а також має високоефективну систему доставки з сучасними сортувальними комплексами. UPS прагне до сталого розвитку і поставила собі за мету досягти вуглецевої нейтральності до 2050 року. Знаковий коричневий колір компанії був обраний як символ стабільності та надійності.

 

Компанія UPS була заснована в Сіетлі в 1907 році Джеймсом Кейсі та Клодом Райаном. Спочатку компанія називалася American Messenger Company і доставляла повідомлення та пакунки пішки або на велосипеді. Пізніше компанія розширила свою діяльність, почала доставляти пакунки для бізнесу, ставши однією з найбільших у світі компаній з доставки. Джеймс Е. Кейсі обіймав посаду генерального директора до 1962 року. Сьогодні UPS - це міжнародна публічна компанія, відома своєю надійністю та інноваціями.

 

UPS приймає важливі логістичні рішення щодо
1. Спосіб транспортування
2. Оптимізація маршруту
3. Складування та управління запасами
4. Пакування
5. Митне оформлення
6. Безпека та управління ризиками

 

Ці рішення впливають на здатність UPS доставляти пакунки та керувати вантажами по всьому світу і включають такі аспекти, як транспортування, ефективність маршруту, інвентаризація, пакування, дотримання митних вимог і безпека.